Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



MÉTHODE TRANSVASÉE

Az ezzel a technológiával készített pezsgők erjesztése, érlelése 1,5 literes, úgynevezett magnum palackokban történik. A pezsgő a seprőtelenítésig minimálisan 9 hónapot tölt ebben a palackban, de egyes tételek akár 18 hónapot is pihennek így.
Jellemzői: ízében és illatában a palackos érlelés jegyei mutatkoznak.

LEGFŐBB JELLEMZŐJE: A PALACKBAN ERJESZTETT ÉS ÉRLELT PEZSGŐT EGY TARTÁLYBA VISSZAÜRÍTJÜK, EGALIZÁLJUK A PALACKOK TARTALMÁT, ÍGY TUDJUK BIZTOSÍTANI AZ EGYENLETES MINŐSÉGET

Transvasée pezsgőink

TÖRLEY Casino Sec
Az eljárás

Alapbor előkészítése, szűrése.

  • A bor tirage likőrözése (cukor: 24 g/l), élesztős beoltása.
  • Palackozás 1,5 l-es (Magnum) palackba, lezárás koronazárral.
  • Erjedés 12-14 oC-on, 2-3 héttel a pal. után indul be és min. 2-3 hónapig tart.
  • Érlelés kb. 10-14 hónapon keresztül.
  • Palackok visszaürítése tartályba széndioxid nyomás alatt.
  • Expedíciós likőr adagolás, címkén feltüntetett édességtartalom beállítása.
  • Szűrve seprőtelenítés: az élesztősejteket szűrőberendezésekkel távolítjuk el a pezsgőből
  • Palackozás, kiszerelés